Fileti brancina s cherry rajčicama
Fileti brancina s cherry rajčicama
Jednostavan i brz recept gotov za 30 minuta. Mirisne i sočne rajčice će pustiti svoj toć i brancinu dati savršenu podlogu da ostane mekan. Ovo je recept za uživanje i umakanje kruha u savršeni toć!
Sastojci:
Sastojci za mix povrća
  • 500 g cherry rajčica
  • 1 glavica češnjaka
  • 50 g kapara
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • sol i papar
  • svježi vlasac
Ostali sastojci
  • Cromaris svježi fileti brancina
  • lišće bosiljka
Priprema:
Priprema
  1. Pećnicu upalite i stavite da se grije na 200C.
  2. U jednoj posudi izmješajte narezanu cherry rajčicu, češnjak, kapare, maslinovo ulje, sol, papar i vlasac. Po želji ovdje možete dodati i nasjeckan mladi luk, masline...
  3. Tepsiju blago nauljite maslinovim uljem, položite filete brancina, posolite ih i poparite pa po njima istresite prethodno pripremljeno povrće.
  4. Stavite peći u zagrijanu pećnicu 15 minuta - odnosno dok se rajčice ne počnu smežuravati i ne puste svoj sok - to u vašoj može biti već za 10 minuta, a u nečijoj za 20 minuta.
  5. Po gotovom jelu pospite svježe listove bosiljka.
Napomena:

Korisne napomene:
Količine u sastojcima možete mijenjati, staviti više ili manje cherry rajčica, kao i kapara, češnjaka i ostalog.