Kuharica “Iz života Domaćice”

199.00 kn

PRODAJA:

Na POKLON DOBIVATE  platneni cekeri s natpisom ‘Ceker za maglovite ponedjeljke i sunčane nedjelje’ te ilustraciju s desertima iz kuharice autorice Maje Tomljanović.

DOSTAVA:

Kuharice dostavlja GLS. 

Dobit ćete email i sms obavijest o vremenu isporuke.

NARUDŽBE:

Ukoliko Vam narudžbe ne bi prolazile, slobodno mi se javite na sanja@domacica.com.hr – moguće je i plaćanje po ponudi.

Također za sve narudžbe u inozemstvo javite mi se na mail sanja@domacica.com.hr

O KUHARICI:

Naslov: “Iz života Domaćice”
Autorica: Sanja Mijac
Uvez: Tvrdi
Broj stranica: 320
Dimenzije: 20×27.5 cm
Težina: 1,5 kg
Recepti: Više od 115 recepata i ideja za svaki dan. U njoj se nalaze i poneki recepti iz bakine kuhinje, većinom deserti, ali i brze slane ideje te zimnica naših baka zapisana za nove generacije.

RIJEČ AUTORICE:

Oduvijek sam sanjala o kuharici koja će u sebi kriti domaća jednostavna jela i deserte, kuharici koja će ljudima poslužiti kao inspiracija, ali i kao mjesto iz kojeg će izvući dobar i provjeren recept za sve prilike. Tako je nastala ova knjiga pred vama – kuharica u kojoj se isprepliću godišnja doba jedne domaćice.

Neki recepti su u njoj pisani da vam promijene svakodnevnicu i da na vaš stol donesu nova jela koja će se udomaćiti i postati dio vaših domova, dok su neki pisani samo da vas izgledom i mirisom podsjete na djetinjstvo u ove odrasle dane. Ovo je jedna bezbrižna kuharica podijeljena na poglavlja, a listanjem vas vodi kroz okuse i uspomene. Recepti s bloga i ponešto novih recepata našli su svoje mjesto unutar ovih posebnih tvrdih korica.

Nema na zalihi

SKU: 0001 Kategorija:

Share this

Pin