Kuharica “Iz života Domaćice”

224.00 kn

Oduvijek sam sanjala o kuharici koja će u sebi kriti domaća jednostavna jela i deserte, kuharici koja će ljudima poslužiti kao inspiracija, ali i kao mjesto iz kojeg će izvući dobar i provjeren recept za sve prilike. Tako je nastala ova knjiga pred vama – kuharica na 320 stranica u kojoj se isprepliću godišnja doba jedne domaćice.

Neki recepti su u njoj pisani da vam promijene svakodnevnicu i da na vaš stol donesu nova jela koja će se udomaćiti i postati dio vaših domova, dok su neki pisani samo da vas izgledom i mirisom podsjete na djetinjstvo u ove odrasle dane. Ovo je jedna bezbrižna kuharica podijeljena na poglavlja, a listanjem vas vodi kroz okuse i uspomene. Recepti s bloga i ponešto novih recepata našli su svoje mjesto unutar tvrdih korica s preko 115 recepata i ideja za svaki dan. U njoj se nalaze recepti iz bakine kuhinje, deserti, ali i brze slane ideje te zimnica naših baka zapisana za nove generacije.

Svaki kupac na poklon dobiva i platneni ceker te print ilustraciju “Kredenac pun života” naše poznate ilustratorice Maje Tomljanović.

Ukoliko Vam narudžbe ne bi prolazile, slobodno mi se javite na blogdomacica@gmail.com – moguće je i plaćanje po ponudi.

Kuharicu možete pronaći i u knjižarama Znanje i Menart.

.

Nema na zalihi

SKU: 0001 Kategorija:

Share this

Pin