Medeno srce je jednostavan kolač bez jaja koji se samo izmuti pjenjačom, izlije i peče. Obogaćen čokoladom, mirisnom marmeladom i začinima po izboru ovaj kolač postaje savršen blagdanski kolač koji se savršeno nadopunjuje uz šalicu toplog čaja.
Pećnicu upalite na 180C i ostavite ju da se grije.
Tepsiju dimenzija otprilike 22*32 cm obložite masnim papirom za pečenje.
Sve sastojke za biskvit promiješajte pjenjačom. Pola smjese izlijte u tepsiju, preko smjese pospite pola naribane čokolade, ostavite da se peče 15 minuta.
Za to vrijeme malo otopite marmeladu kako biste ju lakše premazali po kolaču.
Kolač nakon 15 minuta izvadite van, pa lagano žlicom rasporedite marmeladu i pospite ostatak čokolade. Prelijte s ostatkom smjese, pa vratite u pećnicu na još otprilike 30 minuta. Odnosno dok ne porumeni kao na fotografiji.