Pećnicu stavite da se grije na 200°C.
Okruglom kalupu za torte promjera oko 23 cm dno obložite masnim papirom za pečenje.
Kekse sameljite sa šećerom i prethodno otopljenim maslacom.
Stavite smjesu u kalup i utisnite da svugdje bude jednako raspoređeno (nemojte utisnuti prejako). Stavite peći točno 4 minute.
Dok se to peče, pripremite kremu s bundevom tako da sve sastojke skupa izmiksate.
Pečene kekse nakon 4 minute izvadite van i pećnicu smanjite na 180°C.
Kremu s bundevom prelijte preko keksa i stavite peći oko 25-30 minuta na 180°C.
Dok se to peče pripremite bijelu kremu tako da pjenjačom izmiješate sve sastojke.
Kada se je krema s bundevom ispekla preko nje izlijte bijelu kremu i stavite još 5 minuta u ugašenu pećnicu.
Torta mora odstajati 4 do 5 sati u frižideru prije konzumiranja.
www.domacica.com.hr