Pećnicu zagrijte na 180C. Kalup promjera 20 cm obložite papirom za pečenje.
Pjenasto izmiksajte jaja i šećere. Zatim dodajte ulje, mlijeko, brašno, kakao i prašak za pecivo, izmiksajte da se spoji.
Izlijte u kalup i stavite da se peče oko 20-25 minuta.
Topao biskvit prelijte preljevom koji ste pripremili tako da ste zakuhali mlijeko s malo šećera.
Kremu pripremite tako da u loncu zakuhate mlijeko i šećere, kratko maknete s vatre pa umiješate griz i kokos. Vratite na vatru i kuhajte još 2 minute dok se ne zgusne.
U gotovu kremu dodajte maslac narezan na kockice, izmiješajte dok se ne otopi pa s kremom prelijte tortu koju ste ostavili u kalupu.
Za ganache preljev u manjem loncu pomiješajte slatko vrhnje za šlag i čokoladu pa zakuhajte dok se čokolada ne otopi. Prelijte preko torte i ostavite da se hladi nekoliko sati.