Jednostavan recept za bezglutenski kruh koji može pripremiti svatko.
Sve sastojke stavite u posudu miksera i zamijesite tijesto (možete mijesiti i ručno).
Tijesto premjestite u dobro nauljenu posudu pa ga poklopite i ostavite ga na toplom da se diže dok se ne udvostruči.
Naraslo tijesto premjesite na malo pobrašnjenoj podlozi pa ga oblikujte u kruh ili tijesto za pizzu ili peciva, kiflice.
Kako sam ja radila kruh oblikovala sam ga u krug te ga premjestila na veliku tepsiju obloženu masnim papirom za pečenje.
Kruh odozgora dodatno premažite maslinovih uljem pa ga prekrijte vlažnom krpom i pustite ga da se još diže.
Za to vrijeme upalite pećnicu na 190C i ostavite ju da se grije.
Kada se je pećnica zagrijala maknite krpu i stavite peći kruh u pećnicu.
Pecite ga oko 20-30 minuta, zavisno od pećnice.
Ovaj recept kao i postupak za pizzu ili pogačice imate na samoj poleđini svakog pakiranja. Ja sam jedino stavila cijelu vrećicu suhog kvasca i meni je takav odličan.