Jogurt i mlijeko možete skupa zagrijati da bude mlako.
U većoj posudi pomiješajte sve sastojke za tijesto, skupa sa zagrijanim jogurtom i mlijekom i zamijesite glatko, pomalo ljepljivo tijesto.
Na kraju dodajte malo brašna i samo ga oblikujte da dobijete kuglu.
Prekrijte ga krpom i ostavite na toplom dok se ne udvostruči, otprilike sat vremena.
Veliku tepsiju obložite masnim papirom za pečenje.
Uzdiglo tijesto kratko premijesite pa ga prebacite na dobro pobrašnjenu površinu.
Razvaljajte ga na tanko u pravokutnik.
Premažite ga pestom, malo još začinite soli i paprom, naribajte tvrdi sir te zamotajte u roladu.
Režite rolice debljine 3-5 cm, zavisi kako volite.
Rolice poslažite u tepsiju pritom ostavljajući malo mjesta između njih.
Ostavite ih na toplom da se dižu, a vi za to vrijeme stavite pećnicu da se grije na 200C.
Kada se je pećnica ugrijala stavite ih peći oko 25-30 minuta, zavisno o jačini pećnice, moguće i duže. Ako bude trebalo prekrijte ih s malo masnog papira kako gore ne bi gorjele.