Ovo je najbolji recept za slastičarske početke, može ga napraviti svatko i ukoliko ste u potrazi za kolačom koji će vam sigurno uspjeti, za koji vam ne trebaju kulinarske vještine i koji je gotov za čas posla, ovo je pravi kolač za vas.
Sve sastojke za biskvit pomiješajte u jednoj posudi. Ukoliko ćete raditi s grizom ostavite smjesu da odstoji 20-ak minuta, ukoliko ćete raditi s brašnom ne morate ju ostavljati da odstoji.
Pećnicu upalite na 180 C i ostavite da se grije.
Manji kalup, dimenzija otprilike 20*35 cm namastite i pospite grizom. Smjesu izlijte u kalup, stavite u zagrijanu pećnicu i pecite oko 45 minuta. Zavisno od pećnice, u nekoj će možda biti gotov i prije.
Pripremite glazuru tako da sve sastojke otopite na pari ili u mikrovalnoj.
Vrući kolač prelijte pripremljenom glazurom, ohladite i poslužite.