Video recept: Topli sendviči

 

Vjerujem da vi imate neki svoj način kako radite tople sendviče, ali zašto vam ja nebi pokazala i moj. Ovo je recept koji sam ja s vremenom prilagodila sebi i nama takav odgovara. Ovo je također jedan od najdugovječnijih recepata koje radim, i to poprilično često zapravo. Ovo su topli sendviči iz pećnice gotovi za čas.

Topli sendviči su idealan način kako potrošiti stari kruh, pečenjem u pećnici postaju hrskavi i dobe skroz neku novu dimenziju, ovo bi se zapravo mogle zvati i lovačke bruskete. Zašto lovačke? Zato što u njih možete staviti sve što imate doma, odnosno ono što ulovite u frižideru. To mogu biti paprike, luk, tikvice, rajčice, kukuruz, feferone, gljive,.. jedino što je uvijek isto to je baza, pomiješajte 1-2 jaja s 1 kiselim vrhnjem ili sa svježim sirom, zatim u to dodajete sve ostalo, začinite po želji, naribate sir i poslužite po želji. Nama su odlični s rukolom i malo maslinovog ulja po vrhu.

Dobar tek!

 

Video nastao u suradnji s Canon Hrvatska gdje možete pogledati i priču o meni, te ‘behind the scenes ‘fotografije s ovog snimanja

Share this

Pin