Canneloni sa sirom i srijemušom

Danas s vama dijelim jedan brzi ručak koji se često nađe na našem stolu u svakakvim kombinacijama, a danas vam donosim ovu s medvjeđim lukom.

Vi možete koristiti špinat ili blitvu i igrati se sastojcima.

Sve je zaliveno s finom Podravka istarskom rajčicom.

Dobar tek!

Canneloni sa sirom i srijemušom
Sastojci:
  • 1 l Podravka passate
  • malo soli papra i origana
  • 1 pakiranje kanelona
  • dvije šake medvjeđeg luka špinata ili blitve
  • 500 g svježeg sira
  • 1 kiselo vrhnje
  • 2 jaja
  • 50-100 g tvrdog sira za ribanje
Priprema:
  1. Pećnicu upalite na 200C i ostavite da se grije.
  2. U odabranu tepsiju ulijte pola litre passate, začinite sa soli, paprom i origanom, promiješajte i ostavite sa strane.

  3. Medvjeđi luk, špinat ili blitvu narežite na manje komadiće.
  4. Zatim pripremite nadjev od svježeg sira, kiselog vrhnja, medvjeđeg luka, špinata ili blitve, jaja i malo soli i papra. Sve skupa dobro izmiješajte.
  5. Nadjev stavite u vrećicu za ukrašavanje i njome punite kanelone.
  6. Punjene kanelone naslažite u tepsiju po passati pa zatim zalijte ostatkom passate.
  7. Po vrhu naribajte tvrdi sir.
  8. Stavite peći oko 30 minuta.

Share this

Pin

Leave a Comment

Recipe Rating




Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.