Haljina, Muffini i Kuharica na dar

Ukoliko me pratite na društvenim mrežama tada ste već pohvatali kako je moj novi projekt izašao van. Radi se o haljinama koje sam napravila u suradnji s jednom našom domaćom tvrtkom, nju drže moja prijateljica Sanja i njen dečko Matija, te haljine možete kupiti u njihovom WEBSHOPU – Play and cover kako bi sve bilo legalno i kako biste lijepo uz svaku kupovinu dobili račun.

Prošle godine smo također zajedno radile majice ‘I bake, whats your superpower?’ i neki od vas su uz kupnju dobili poklone, a ove godine mi je ideja bila da poklon dobije svatko od vas, ne samo neki koji su taj dan vidjeli objavu. Tako su mi pomogli moji suradnici, Coolinarika i Dolcela. Coolinarika je tako svakome od vas osigurala kuharicu s mojim receptima s bloga, u toj kuharici nalaze se svi slatki recepti, ipak je većinom ovo slatki blog. Kuharica je tvrdog uveza, a neki od recepata su Cheesecake, Pita od jogurta, Mak kocke, Brze fritule, Bobanova torta, Brownie, Muffini i još mnogo drugih. Dolcela je pak za vas pripremila kutiju čokoladnih muffina, ja sam vam birala poklon, jer ih ja osobno baš volim, pogotovo radi čokoladnih zvjezdica koje dolaze s njima.

Što se tiče haljine, vodila sam se time da je crna pamučna tunika/haljina nešto što ćemo svi nositi u svakoj prilici, na patike, na buce, ljeti na starke. Na najlonke, na visoke čarape ili na gole noge, na sve paše. Haljina je 100% pamučna i jako je udobna i nosiva, moji najbliži su ju dobili prije nego je krenula prodaja da vidimo jel to to i da znate da je.

Kako svi volimo Juliu Child, odlučila sam da i ona nekako bude dio ovogodišnje priče, zato je natpis na haljini ‘People who love to eat are always the best people’.

Nadam se da vam se sviđa taj moj 3 u 1 paket i hvala svima koji su ga već nabavili. Broj paketa je ograničen, tako kako bismo izbjegli da svi živi imate isto, ipak je uvijek bolje imati nešto što ima samo vas 100!

 

Volim vas i hvala vam,

Sanja Mijac

Domaćica

 

Share this

Pin