Biti mama

Sanja Mijac Domaćica

Moj se je život nedavno promijenio, kao i moji interesi, oni su se zapravo samo proširili, ne promijenili. Ja to vidim kao normalnu stvar koja se desi svima s vremena na vrijeme, meni se je dogodila kada sam dobila dijete.

U ovakvim životnim trenucima drugačije postavljamo prioritete, pojave se neke nove želje, meni se je eto dogodila neka nova inspiracija, općenito životna i ova vezana za blog i posao koji radim. Ulogom majke sam se još više upoznala, shvatila sam koliko mogu, koliko znam, isto tako i koliko ne znam, što želim i što ne želim. Ne znam sve, moj život je učenje i dijeljenje onog što naučim. Ovaj blog je tu za sigurne recepte i savjete koji će pomoći da vaš kolač uspije od prve, ali sam odlučila da će Domaćica dobiti ovaj moj i vaš novi kutak – rubriku ‘Biti mama’. Ovo će biti mjesto gdje ću zapisivati događaje vezano uz majčinstvo, gdje ću možda ponekad moći podijeliti i pokoju zanimljivost ili savjet vezano uz tu sferu mog života.

Kako sam do sada pisala i preporučivala određene namirnice u mojoj kuhinji, vjerujem da će i u ovoj ‘Biti mama’ priči biti i takvih članaka, mojih preporuka određenih proizvoda, onih iza kojih stojim i koje koristim, kako bih možda nekoj mami pomogla svojim iskustvom. Trebat ću ovdje i vaše savjete, najviše učimo onda kada dijelimo iskustva međusobno. Otkako sam mama ženska energija je nešto što mi doista prija i treba.

Neki tesktovi vas već čekaju ovdje, ugodno čitanje svima!

Voli vas Sanja

Share this

Pin

2 komentara

  1. Vedra

    mislim da mogu samo velikim slovima pisati komenar, ali svaka cest na novom startu! I hvala sto se putem bloga multipliciras i siris pozitivu, kvalitetne savjete i recepte za ljepse dane!

  2. Hvala ti puno draga moja Vedrana 🙂 Uz blog i ja nekako rastem i mijenjam se 🙂 to je sve život <3